Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ekaluokkalaisen oma huone

Lisätty 12.04.2018

Koululainen itse toivoi kunnon vaatekaappia ja uutta kattovalaisinta. Lempiväreikseen hän mainitsi sinisen ja vihreän. Entisistä kalusteista huoneeseen jäi koulupöytä ja tuoli, sekä String-hyllykkö

Tärkeimmät hankinnat huoneeseen olivat kunnon sänky ja liukuovikaappi. Lastensänkyä ei enää kannattanut 7- vuotiaalle muutamaksi vuodeksi hankkia ja siksi päädyttiin Askon Airflow runkopatjaan 80×200 ja sijauspatjaan. Sängyn alle valmistettiin mittojen mukaan kaksi matalaa, pyörillä olevaa laatikkoa legoille, leluille ym. Liukuovikaapiksi valikoitui Mirror Linen tukeva ja laadukas, valkoinen liukuovikaappi alumiini kiskoilla. 

Ovea vastapäätä oleva seinä maalattiin liukuvärjäämällä ja töpöttämällä kolmella värisävyllä. Muut seinät maalattiin vaaleimmalla värisävyllä. Lepakkotuoli on rento, mukava ja nuorekas valinta koululaisen huoneeseen. Valelaskos verhot ja tyynyt valmistettiin Eurokankaan Pihamaalla raitakankaasta. Valkoinen, metallinen kattovalaisin on Kodin Terrasta ja siinä saa valon kohdistettua joko suoraan alas tai sivulle.