Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ravinnon merkitys

Lisätty 06.03.2019

Terveellinen ja maistuva ateria houkuttelee myös värikkyydelläänTerveellinen ja maistuva ateria houkuttelee myös värikkyydellään

Porin kaupungin teettämässä  tutkimuksessa selvitettiin kotiateriapalveluiden vaikutusta kotona asuvien seniori-ikäisten toimintakykyyn ja hyvinvointiin. Tuore tutkimustulos osoitti hyvän kotiateriapalvelun lisäävän ikäihmisten toimintakykyä ja elämänlaatua.

Asiasta uutisoi myös Satakunnan Kansa 6.3.2019

Lue kokonaan »

Vietetään ystävänpäivää

Lisätty 15.02.2019

Ystävät ja läheiset ihmiset ovat arvokkainta mitä elämä meille suo. Siksi ystävänpäivää voi viettää vaikka vuoden jokaisena päivänä.

Kotipalvelu Sirema haluaa myös  helliä asiakkaitaan ja antaa kaikille, helmikuun 2019 aikana uuden asiakassuhteen solmineille asiakkailleen, pienen yllätyslahjan.Helmikuu on ystävien ja läheisten hellimisen aikaaHelmikuu on ystävien ja läheisten hellimisen aikaa

Mikä se lahja on...se olkoon vielä salaisuus!

Lue kokonaan »

Hyvää alkanutta vuotta 2019

Lisätty 14.01.2019

Nautitaan talvesta!Nautitaan talvesta!

Lue kokonaan »

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2019

Lisätty 21.12.2018

Lue kokonaan »

Siivouksen ja ikkunoiden pesun edulliset hinnat

Lisätty 31.08.2018

                                                                                                                                                               

Kesä alkaa olla auttamattomasti ohi ja 

kun aikaa vietetään taas enemmän sisätiloissa, niin huomio kiinnittyy kodin siisteyteen ja viihtyvyyteen. Kotipalvelu Sirema tarjoaa kotisiivousta ja ikkunoiden pesua todella edulliseen hintaan, vain 26.60/h (+ALV 24%). Kotitalousvähennyksen jälkeen tästä jää tuntihinnaksi  vain 13.30 euroa (+ALV 24%)

Aina ei pelkkä siivous riitä, mutta ei hätää. Kotipalvelu Sirema tarjoaa myös sisustussuunnittelua ja remontointiapua tapetointiin ja maalauspuuhiin.

 

Värikästä ja rentouttavaa alkavaa syksyä!

t. Päivi

Lue kokonaan »

Kotitalousvähennyksen hyödyntäminen

Lisätty 14.08.2018

Hei, haluatko varmistaa vanhempiesi hyvinvoinnin ja tarjota heille kotiapua? Kotitalousvähennyksen jälkeen Kotipalvelu Sirema:n hinta on todella edullinen 13 -18 euroa/h.

Monet iäkkäämmät ihmiset tarvitsevat apua kotiinsa, mutta esteenä saattaa olla korkea hinta. Lisäksi iäkkäämmät ihmiset eivät välttämättä aina pysty hyödyntämään kotitalousvähennystä, jos tulot ovat niin pienet. Tällöin on mahdollista, että lapsi maksaa vanhempansa laskun ja hyödyntää kotitalousvähennyksen omassa verotuksessaan.

Kotipalvelu Sirema tarjoaa kotisiivousta, ikkunanpesua, kodinhoito-, hoiva-, ja asiointipalvelua. Kotipalvelu tai kodinhoito tarkoittaa kotona tehtäviä jokapäiväisiä rutiineja, joilla saadaan arki rullaamaan. Näitä ovat syömiseen, ruuanlaittoon, peseytymiseen ja hygieniaan liittyvät asiat. Pyykeistä huolehtiminen ja kodin ylläpitosiivous ovat kotipalvelua. Voit tilata myös pelkän siivouksen tai ikkunoiden pesun, jolloin hinta on hieman edullisempi.

Lue kokonaan »

Lapsiperheiden kotiapu

Lisätty 27.06.2018

Lapsiperheissä ei aina ole arjen pyörittäminen helppoa, mutta tietävätkö ja jaksavatko uupuneet vanhemmat hakea apua, johon he ovat oikeutettuja. Liitän tähän  mtv.fi/uutiset- sivustolta lukemani artikkelin, jossa käsitellään lapsiperheen oikeuksia ja sitä miten suomalaisessa kulttuurissa vallalla oleva  itsekseen pärjäämisen ajatus elää myös lapsiperheiden keskuudessa. 

 

Kotipalvelu Sirema tarjoaa apua myös lapsiperheille ja palvelut on mahdollista saada palvelusetelillä tuettuna. 

 Tietävätkö lapsiperheet tarpeeksi oikeudestaan kotipalveluun? Esimerkiksi uupuneet vanhemmat voivat saada kotiapua

KOTIMAA JULKAISTU 12.09.2017 03:00

Uusi sosiaalihuoltolaki toi vuonna 2015 lapsiperheille subjektiivisen oikeuden kunnan järjestämään välttämättömään kotipalveluun, mutta lapsiperheillä ei aina ole tietoa tästä.

Perhe voi saada kotipalvelua, jos lapsen hyvinvointia ei voida turvata esimerkiksi sairauden, vamman tai erityisten perhe- ja elämäntilanteen takia. 

– Vaikka kunnissa tiedetään velvoitteet ja on kehitetty lapsiperheiden palvelua, niin lapsiperheet itse eivät ehkä vielä oivalla, milloin he voisivat palvelua saada. Tästä voitaisiin tiedottaa paremmin, sanoo Väestöliiton toimitusjohtaja Eija Koivuranta.

 

Väestöliitto antaa kotiapua muun muassa kunnan palvelusetelin saaneille lapsiperheille.

Koivurannan Suomessa on vahva itse pärjäämisen -kulttuuri, ja sitä on myös lapsiperheissä.

– Sen takia ehkä joskus vähän turhan myöhään pyydetään apua eli vasta silloin, kun tuntuu, etteivät voimat kerta kaikkiaan riitä. Sitä ennen ajatellaan, että pitäisi sinnitellä itse.

 Kotiapua voi saada esimerkiksi vauvan valvottaessa ja vanhempien erotilanteessa

Välttämätöntä kotiapua lapsiperhe voi saada kunnalta esimerkiksi, jos kokee olevansa uupunut, vauvan valvottaessa, vanhempien erotilanteessa, perheenjäsenen sairastuessa tai kun perheeseen on syntynyt useampi lapsi kerralla. Palvelun tarpeen arvioi kunta myös silloin, kun perhe saa palvelusetelin.

Kuntaliiton saamien tietojen mukaan kunnat priorisoivat erityisesti pienten lasten uupuneita ja väsyneitä vanhempia.

– Heille pyritään järjestämään heti apua, kertoo erityisasiantuntija Aila Puustinen-Korhonen Kuntaliiton sosiaali- ja terveysyksiköstä.

Hän kuitenkin muistuttaa, että kuntien kotiapua tarvitsevat myös muun muassa vanhukset, joilla myös on subjektiivinen oikeus tähän.

Yhden vanhemman perheiden liiton (YVPL) on saanut palautetta tilanteista, joissa perhe ei ole saanut kaipaamaansa kotiapua.

YVPL:n toiminnanjohtaja Heljä Sairisalo kertoo tapauksesta, jossa sairauden takia henkilöllä oli vaikeuksia laittaa ruokaa tai vaihtaa vaippoja pienille lapsille. Kotipalvelua ei annettu henkilön tarttuvan sairauden takia, vaan sen sijaan tarjottiin lastensuojelun sijoitusta.

– On myös tietoja, että eräässä kunnassa kotipalvelu piti tilata pari viikkoa etuajassa, hän sanoo. 

"Apua pyydetään joskus turhan myöhään"

Sairisalon mukaan lapsiperheiden kotipalvelu on lähes alas ajettu, vaikka siitä tuli subjektiivinen oikeus toissa vuoden alussa.

– Eivät ne ole kyllä mitään tehneet, Sairisalo sanoo.

Liiton tuoreen jäsenkyselyn mukaan vastaajista yli puolet ei tiennyt, että yhden vanhemman perheellä on subjektiivinen oikeus saada kotiapua muun muassa sairauden aikana. 

Liitossa arvellaan, että koska kotipalvelu on siirtymässä maakunnille, kunnat ovat vain luovuttaneet.

Kuntaliiton lastensuojelun voimavaraverkostossa on myös käyty keskustelua lapsiperheiden kotipalvelun tilanteesta. Verkostossa on mukana yli sata jäsentä ja yli puolet Suomen kunnista.

– Näyttää siltä, että palvelusetelillä annettavan kotipalvelun käyttö olisi lisääntymään päin. Kunnat myös arvioivat, että lapsiperheiden kotipalvelu palvelusetelillä toimii hyvin. Sitä on lähdetty ihan selkeästi lisäämään, kertoo erityisasiantuntija Puustinen-Korhonen.

Lue kokonaan »

Kotipalvelu Sirema : n heinäkuun helletarjous!

Lisätty 26.06.2018

 

Nyt on hyvä aika hyödyntää heinäkuun loistava tarjous!

Saat ensimmäisen tunnin puoleen hintaan ja sitä ei tarvitse käyttää työn tarpeen arviointiin, koska arviointikäynti on ihan ilmainen!

 

ensimmäinen tunti - 50 %

15 euroa/h (ALV 0%)

18,60 euroa (ALV 24%)

normaalihinta 30 euroa/ 37,20 euroa

 

 

Tarvitsetko apua ikkunoiden pesussa, ylläpitosiivouksessa ruuanlaitossa, pyykkihuollossa vai olisiko mukavaa saada tuoreita leivonnaisia. Nyt on myös mitä erinomaisin aika hyödyntää tarjous vaikkapa mattojen pesuun. Haen matot ja pesen ne jokivedellä ja tuon kuivina ja puhtaina takaisin sinulle (normaalikokoiset matot)

 Kotipalvelu Sireman palveluihin kuuluu myö sisustussuunnittelua ja remontointipalvelua

Mitä sinulle tuli mieleen, missä juuri sinä Tule meille vaan, meillä leivotaan....Tule meille vaan, meillä leivotaan....tarvitsisit apua? Soita ja kysy lisää niin suunnitellaan yhdessä

Varaathan aikasi ajoissa, koska tarjous on vain tämän heinäkuun ajan.

Lue kokonaan »

Ikkunan pesua tarjolla todella edulliseen hintaan rajoitetun ajan

Lisätty 13.06.2018

JUHANNUSVIIKON TARJOUS!
18. kesäk. klo 8.00–20. kesäk. klo 18.00
Ikkunat puhtaaksi vain 15 e/h (+alv+matkat) Tarjous voimassa 20.6.2018 klo 12.00 asti. Soita ja varaa oma aikasi. p. 044 536 8103 tai lähetä viesti paivi.majalahti@sirema.fi

Kotipalvelu Sirema aloitti toimintansa

Lisätty 12.04.2018

Kotipalvelu Sirema rekisteröitiin helmikuun alussa 2018. Ihan tyhjästä ei yritystoiminta lähetenyt, vaan entinen Sirema Ky: n  sisustussuunnittelu ja remontointipalvelua laajennettiin kotipalvelujen tarjonnalla.

Kaiken perustana on koti, sen viihtyisyys, turvallisuus ja voimaannuttava vaikutus. Veikkaan, että useimmat meistä haluavat asua kotona mahdollisimman pitkään. Aina se ei ole mahdollista, mutta tukitoimien ja auttavien käsiparien avulla se onnistuu mahdollisimman pitkään. Tähän tarpeeseen vastaa nyt myös Kotipalvelu Sirema.

Tavoitteenani on tarjota kiireetöntä, luotettavaa, laadukasta, kokonaisvaltaista ja juuri sinulle tai läheisellesi suunniteltua palvelua.

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen arviointikäynti. Uutena asiakkaana saat hyödyntää myös alennetun hinnan kahdelta ensimmäiseltä tunnilta sopimuksen tehtyämme.

Lue kokonaan »